Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o osiguranju sljedivosti tkiva od darivatelja do primatelja, načinu praćenja ozbiljnih štetnih događaja i ozbiljnih štetnih reakcija, načinu vođenja evidencije i rokovima izvješćivanja te sadržaju tiskanice godišnjeg izvješća

Dana 25. studenoga 2016. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt prijedloga Pravilnika o osiguranju sljedivosti tkiva od darivatelja do primatelja, načinu praćenja ozbiljnih štetnih događaja i ozbiljnih štetnih reakcija, načinu vođenja evidencije i rokovima izvješćivanja te sadržaju tiskanice godišnjeg izvješća na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.

Svi zainteresirani mogli su dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare u razdoblju od 25. studenoga do 26. prosinca 2016. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.