Izvješće o provedenom savjetovanju o Nacrtu Prijedloga programa imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, malarije, streptokokne bolesti, Haemophilus influenzae - invazivne bolesti, meningokokne bolesti, HPV infekcije u 2016. godini

Dana 20. siječnja 2016. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt Prijedloga programa imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva  i pojedince pod povećanim rizikom od: tuberkuloze, hepatitisa A i B, bjesnoće, žute groznice, kolere, trbušnog tifusa, tetanusa, malarije, streptokokne bolesti, Haemophilus influenzae - invazivne bolesti, meningokokne bolesti, HPV infekcije u 2016. Godini na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.

Svi zainteresirani mogli su dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare u razdoblju od 20. do 27. siječnja 2016. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.

Obrazloženje - BJESNOĆA

Program 2 provedbeni 2016_BJESNOĆA

TABLICA KOMENTARA I PRIMJEDBI ZAPRIMLJENIH ELEKTRONSKIM PUTEM 

Obrazac Informacije o provedbi savjetovanja- bjesnoća