Nacrt pravilnika o sadržaju i opsegu procjene rizika za stavljanje na tržište genetski modificiranih organizama ili proizvoda koji se sastoje od ili sadrže GMO ili kombinaciju GMO-a, metodologiju za izradu procjene i uvjete koje mora ispunjavati pravna osoba za izradu procjene rizika

Dana 14. veljače 2020. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt  pravilnika o sadržaju i opsegu procjene rizika za stavljanje  na  tržište genetski modificiranih organizama ili proizvoda koji se  sastoje  od ili sadrže GMO ili kombinaciju GMO-a, metodologiju za izradu   procjene i uvjete koje mora ispunjavati pravna osoba za izradu procjene   rizika  na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
 
Svi zainteresirani mogli su dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare u razdoblju od 14. veljače do 15. ožujka 2020. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 

obrazloženje

nacrt

izvješće