Izvješće o provedenom savjetovanju za Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju

Dana 19. listopada 2022. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju od 19. listopada do 08. studenoga 2022. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=22055
 
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na: 
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O OBVEZNOM ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU


OBRAZLOŽENJE


ANALIZA PRIMJEDBI_

OBRAZAC IZVJEŠĆA

TABLICA_KOMENTARA_I_PRIMJEDBI_IZVAN E_SAVJETOVANJA