Izmjene i dopune popisa droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga

Dana 21. listopada 2021. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Izmjene i dopune popisa droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na za Izmjene i dopune popisa droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga od 8. studenoga do 23. studenoga 2021. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=19123
 
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
 
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register
 
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na: 
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106

obrazloženje

izmjene i dopune