Ministar Varga posjetio Sanusov Kamp ljubavi u Delnicama

Slika arhiva/images/novosti/novosti/ministar_varga_posjetio_sanusov_kamp_ljubavi_u_delnicama/102939-1-cro-HR/ministar_varga_posjetio_sanusov_kamp_ljubavi_u_delnicama.jpg

DELNICE, 19. srpnja 2014. Ministar zdravlja Siniša Varga u subotu je posjetio ljetni kamp udruge Sanus u delničkom planinskom centru Petehovcu, gdje se družio s djecom i volonterima udruge. Udruga Sanus već godinama okuplja roditelje i djecu liječenu od malignih bolesti. Ministar Varga je tom prilikom podsjetio kako Sanus već godinama uspješno surađuje s Ministarstvom zdravlja, koje podržava rad udruge.

Sanus je svoj ljetni kamp ove godine organizirao u Petehovcu, gdje je 45 djece i 14 roditelja i volontera provelo punih osam dana, u svojem 'Kampu ljubavi', gdje su se djeca družila i provodila vrijeme u igri, likovnim radionicama i nizu drugih aktivnosti korisnih za njihovo zdravlje.

 

fotografija1-compressed

Predsjednica Udruge Sanus Boženka Anić istaknula je kako bi bez pomoći Ministarstva zdravlja bilo teško kvalitetno raditi i zahvalila je ministru Vargi na podršci u planu izgradnje objekta za Sanus u Krasnom pokraj Senja.



Pisane vijesti