Čestitke djeci iz Krijesnice na osvojenim medaljama

Slika arhiva/images/novosti/novosti/cestitke_djeci_iz_krijesnice_na_osvojenim_medaljama/101655-2-cro-HR/cestitke_djeci_iz_krijesnice_na_osvojenim_medaljama.jpg

ZAGREB, 23. lipnja 2014. - Ministar zdravlja prim. Siniša Varga primio je jučer djecu udruge „Krijesnica“ koja su se vratila s 5. Svjetskih igara "Djeca pobjednici" iz Moskve s dvije zlatne, dvije srebrne i jednom brončanom medaljom u nekoliko sportskih disciplina.

I ove godine ova djeca su pokazala da se nakon liječenja život nastavlja i da je moguće uživati u svemu, pa i u dalekim putovanjima, sportskim natjecanjima i uspjesima.

Uz prigodne poklone ministar im je čestitao na osvojenim medaljama i zaželio zdravlje i uspjeh u školi, kao i na budućim sportskim natjecanjima. Također je čestitao i roditeljima i braći i sestrama, jer bez njihove podrške ne bi bilo ni ovakvih izuzetnih rezultata. 

Odlazak djece i roditelja na Svjetske igre “Djeca pobjednici“ omogućen je kroz trogodišnji Program psihosocijalne podrške obiteljima suočenima s malignom bolesti, za koji je ovo ministarstvo sklopilo ugovor s udrugom „Krijesnica - udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ .



Pisane vijesti