Obavijest o javnom izlaganju Nacrta prijedloga Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih i srodnih proizvoda

Sukladno članku 19. stavku 3. Zakona o procjeni učinaka propisa („Narodne novine“, broj 90/11) i članku 16. stavku 3. Uredbe o provedbi postupka procjene učinaka propisa („Narodne novine“, broj 66/12), provest će se javno izlaganje Nacrta prijedloga Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih i srodnih proizvoda.
 
Javno izlaganje održat će se dana 25. siječnja 2017. godine od 10 do 11 sati, u Ministarstvu zdravstva, Ksaver 200 a, Zagreb, Mala dvorana.
Nacrta prijedloga Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih i srodnih proizvoda dostupan je na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“ i na mrežnoj stranici Ministarstva zdravstva na sljedećim poveznicama:
 
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=4483
 
https://zdravlje.gov.hr/pristup-informacijama/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-1475/otvorena-savjetovanja/zakon-o-ogranicavanju-uporabe-duhanskih-i-srodnih-proizvoda/2818
 
Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju navedenom izlaganju, na kojem mogu iznositi svoje primjedbe i prijedloge vezane uz navedenu materiju.